Pentru ca ne dorim ca o fotografiile de nunta sa nu fie doar frumoase, ci sa transmita ceva privitorului, e important ca mirii sa aiba incredere in fotograful ales. E esential ca perechea sa se simta confortabil in prezenta acestuia. Veti spune ca acest lucru nu poate fi anticipat. Așa este. Dar poate fi testat. Inainte de a va alege fotograful cu care veti lucra, e important sa ii consultati portofoliul. Ceea ce veti gasi aici va poate convinge sau nu.

Daca fotografiile v-au transmis o anumita stare, va recomandam sa faceti pasul urmator: stabiliti o intalnire cu acesta. In cadrul intalnirii incercati sa aflati cat mai multe detalii despre felul in care acesta lucreaza, cereti sfaturi sau pur si simplu expuneti-va asteptarile pe care le aveti vizavi de sedintele foto. Cu cat stiti mai multe detalii, cu atat va veti putea contura mai rapid o parere clara. In timpul intalnirii puteti sa cititi de  asemenea personalitatea fotografului si va veti da seama destul de rapid daca e sau nu persoana potrivita. Daca v-a convins, dar nu 100%, puteti opta pentru o sedinta foto de tipul Love Story, pentru a testa efectiv modul in care lucrati impreuna.

Le recomand mirilor sa aduca putina personalitate nuntii lor. Nu ma refer aici la lucruri complicate. Detaliile sunt cele care fac diferenta. Din punct de vedere fotografic este destul de dificil sa realizezi lucruri iesite din comun, fara putin ajutor. Un buchet deosebit, un decor aparte, o serie de accesorii haioase pot salva o sedinta foto si ii pot conferi originalitate. Le recomand mirilor sa introduca in cadrul nuntii elemente care au legatura cu povestea lor. Nu trebuie sa le fie teama sa iasa din tipar, macar putin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *